Vrijdag 27 april ( Koningsdag ) zijn wij geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Wij wensen iedereen alvast een gezellige dag toe!koningsdag-aardbeien-2a1


Voorjaar

“Lente” bij Fruitbedrijf Roest

Het snoeien is klaar, dan is het weer tijd om voorbereidingen te treffen voor de komende aardbeien periode. Alles wordt nagekeken en aangesloten. De aardbeienbakken worden omhoog gezet, nu kunnen ze groeien!!

aardbei foto


Kersen tijd is aangebroken!!

Het bord staat aan de weg en dat betekent Kersentijd. Wij zijn deze week begonnen met het plukken van onze eigen teelt kersen. Het eerste soort wat er geplukt wordt heet “Burlat” deze kers heeft donker vruchtvlees en een mooie rode kleur                                                       20160701_090751 20160701_093732


Open Erf

In de zomer van 2009 was er “Open Erf” bij Fruitbedrijf Roest. Mensen konden door de boomgaard wandelen, door het peren- en pruimenlaantje en zelf een bakje aardbeien plukken. Er stonden kraampjes van onze lokale leveranciers met informatie en producten, zoals zuivel, boerenijs en biologische vlees. En er was een kraam met boerenkazen en geitenkaas en een kraam met vruchtensappen.
Naast een proeverij was er een speurtocht door de boomgard met een prijsvraag voor kinderen en uitleg over alles in de boomgaard!
Het open erf is druk bezocht en de bezoekers vonden het erg leuk om eens een kijkje achter de schermen te mogen nemen!
Naar de foto’s van het open erf


Markt in Leidsche Rijn

Hier een paar foto’s van de markt in Leidsche Rijn in 2009. Hier hebben wij Suzan van Echtelt met appels gesponsord om crepes te bakken tijdens de markt. De opbrengst hiervan (€1000) gaat naar een vriendin met MS. Hiermee kan zij thuishulp betalen!markt leidsche rijn 2 markt leidsche rijn 1 PICT1820-XS